Over mij

DSC_2760

Mijn naam is Roos d’Hont (1983) en een van mijn grote passies is fotografie. Ik geniet er zelf erg van, maar ik heb er ook veel plezier in anderen blij te maken met een dierbare herinnering in beeld. Bruiloften fotografeer ik met groot enthousiasme, steeds weer laat ik me blij verrassen door de intieme en liefdevolle momenten die een huwelijksdag met zich meebrengt. Groots of juist heel knus, het is een eer om deze liefdevolle momenten bij te mogen wonen en vast te leggen.

Ik vind het erg belangrijk om de sfeer van het moment te vangen, niet (te) geposeerd, maar vrij om te fotograferen wat zich voor moois aandient, en dat is vaak een heleboel… Spelen met licht en het dierbare contact tussen mensen. Dat roept beelden tot leven en die momenten leg ik graag voor jullie vast!

Naast bruiloften fotografeer ik ook graag andere momenten zoals een geboorte, of het leven van alledag. Ik probeer dit te doen door de aanwezige sfeer vast te leggen, zonder op de voorgrond te staan. Het gaat mij om het ongestoord weergeven van plezier, de verbinding tussen mensen. Kinderen zijn een geliefd onderwerp van mijn foto’s; sinds ik zelf drie prachtkinderen heb geniet ik nog meer van de verwondering en onbevangenheid waarmee kinderen het leven tegemoet gaan. Graag ga ik er samen op uit, om in ontspannen sfeer op zoek te gaan naar mooie beelden.

Waar kun je me voor vragen?

Voor alles! Voor grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk, geboorte of een afscheid. Maar ook vind ik het erg leuk om een ‘gewone mooie dag’ of andere feestelijke gelegenheid vast te leggen. Bijvoorbeeld door samen naar buiten te gaan, voor een boswandeling of om uit te waaien op het strand. Gewoon, omdat de ‘gewone dag’ vaak zo fijn is!

Graag kijk ik naar jullie wensen, om samen tot een plan te komen, vast te leggen wat voor jullie belangrijk is en waar jullie graag mooie herinneringen aan bewaren.